Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποψήφιος στον Έβρο στις προσεχείς εκλογές

«Για λόγους συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσιαστικούς»

Η συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη- βίντεο Star

Την υποψηφιότητά του στον Έβρο για τις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται για την έναρξη της υλοποίησης της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο.

Με ατζέντα οικονομίας στις εκλογές ο Μητσοτάκης 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιλογή του αυτή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κομοτηνή- Eurokinissi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κομοτηνή- Eurokinissi

«Προσωπικά, θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο. Έχω τη δυνατότητα να είμαι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιοχές. Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσιαστικούς» είπε.

Εξήγησε πως «ο Έβρος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο των μεγάλων εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και των αναπτυξιακών προκλήσεων και των αναπτυξιακών ευκαιριών που ξετυλίγονται».

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Eurokinissi

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Eurokinissi

Ως εκ τούτου, επεσήμανε πως η απόφασή του «έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία» αλλά και είναι «ενδεικτική της προσοχής που προσωπικά αποδίδω σε ολόκληρη την  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά ειδικά στον ακριτικό Έβρο».

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. «Είναι το προνόμιο του πρωθυπουργού να επιλέγει την ακριβή ημερομηνία. Το βασικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η κυβέρνηση εξαντλεί την τετραετία» σημείωσε.

Μητσοτάκης για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: «Θα τον κρίνει η Ιστορία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου λέγοντας: «Με τον θάνατό του γράφεται τώρα σε ανθρώπινο επίπεδο ο τυπικός επίλογος ενός κεφαλαίου που έχει κλείσει οριστικά με το δημοψήφισμα του 1974 και τον λόγο πλέον έχει η ιστορία που πιστεύω ότι θα κρίνει τον Κωνσταντίνο δίκαια αλλά και αυστηρά. Θα κρίνει τον Κωνσταντίνο της δημόσιας ζωής, γιατί για τον άνθρωπο Κωνσταντίνο μας συνοδεύει ήδη η θλίψη και ο σεβασμός μπροστά στην απώλεια της ίδιας της ζωής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top