Πεθερός Μανταλένας Καϊλή: «Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας»

Τι λέει αποκλειστικά στο Star ο επιχειρηματίας Κώστας Σουγιουλτζόγλου

Ο επιχειρηματίας Κώστας Σουγιουλτζόγλου, πεθερός της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας, δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την υπόθεση του Qatargate που έχει συνταράξει συθέμελα τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα δηλώνει ότι νιώθει ντροπή για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας.

Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Καϊλή για να δει την κόρη του

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στην χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν το χωράει το μυαλό μου» δήλωσε ο επιχειρηματίας-οικονομολόγος Κώστας Σουγιουλτζόγλου, πεθερός της Μανταλένας Καϊλή.

Πεθερός Μανταλένας Καϊλή: Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας

Ο κ. Σουγιουλτζόγλου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά την ώρα που μιλούσε στον Βαγγέλη Γκούμα. Όπως διευκρίνισε ο επιχειρηματίας, θα δεχτεί την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια κι αν είναι. 

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία. Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι».

«Μιλάμε όμως για μέλη της οικογένειάς σας» ήταν το ζήτημα που τού έθεσε ο Βαγγέλης Γκούμας, για να απαντήσει ο κ. Σουγιουλτζόγλου: «Για εμένα από τις ρίζες μου πάνω από όλα ήταν η χώρα μου. Το θέμα είναι τι πράγματι συνέβη και τι είναι το σωστό». 

Qatargate: Χριστούγεννα στη φυλακή για την Εύα Καϊλή-Φόβοι για απαγωγή της

Eύα Καϊλή: Στη φυλακή ακόμη ένα μήνα

Στις φυλακές του Χάρεν θα κάνει Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αρνήθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της με βραχιολάκι.  Το πρωί την επισκέφθηκε ο δικηγόρος της αλλά και ο πατέρας της, ενώ δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή με τη δίχρονη κόρη της από την ημέρα που συνελήφθη.

Για μία ώρα και 45 λεπτά συνάντησε ο πατέρας της Εύας Καϊλή την κόρη του στις φυλακές του Χάρεν όπου την επισκέφθηκε προκειμένου να συζητήσουν την χθεσινή απόφαση αλλά και να της δώσει είδη πρώτης ανάγκης για τις ημέρες που έρχονται. 

«Η Εύα Καϊλή είναι μόνη της μέσα στις φυλακές. Δυστυχώς και το παιδί της που είναι μόλις 22 μηνών είναι επίσης μόνο του. Είναι Χριστούγεννα δεν υπάρχει κανείς, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μία καταστροφή» δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

Μανταλένα Καϊλή: Αδυνατώ να πιστέψω τις καταγγελίες - Η Εύα έχει ήθος

Καϊλή - Τζόρτζι: Χριστούγεννα σε διαφορετικές φυλακές χωρίς την κόρη τους

Κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει την απότομη πτώση του πιο λαμπερού ζευγαριού της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Και οι δύο θα  παραμείνουν προφυλακισμένοι, σε διαφορετικές όμως φυλακές των Βρυξελλών. Στο Χάρεν η Εύα Καιλή, στο Σεν Ζιλ ο Φραντσέσκο Τζόρτζι. 

Θύμα της υπόθεσης η δίχρονη κόρη τους που παραμένει σε σπίτι στενού συνεργάτη της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες, μαζί με τους παππούδες της. 

Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα, δεν έχω χρηματιστεί από το Κατάρ»

Εδώ και δύο εβδομάδες σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Μαρίας Ψαρά, η Εύα Καϊλή δε θέλησε ούτε να μιλήσει στο τηλέφωνο με το δίχρονο παιδάκι της αλλά ούτε και να την επισκεφθεί στην φυλακή. Ήλπιζε η Εύα Καϊλή σε μία ευνοϊκή απόφαση από το προδικαστικό συμβούλιο, ωστόσο, χθες η απόφαση ήταν να παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα έναν μήνα στη φυλακή. 

Στις φυλακές του Χάρεν οι κρατούμενες έχουν την δυνατότητα να μείνουν μαζί  με τα παιδιά τους. Μάλιστα οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτουν και παιχνιδότοπους. Ωστόσο παραμένουν φυλακές. Αυτό είναι που προβληματίζει την Εύα Καϊλή και αρνείται να δει την κόρη της μέσα στο κελί. 

Όσο για τον Ιταλό σύντροφό της; Σε εκείνον χρεώνει προδοσία, τη στιγμή που πίστευε πως είχε βρει στο πρόσωπό του αυτό που έψαχνε.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top