Στον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην βουλευτής του Βαρουφάκη, Φωτεινή Μπακαδήμα

Στους 88 βουλευτής η κοινοβουλευτική «δύναμη» του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας - Μπακαδήμα

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 η ανεξάρτητη βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα.

Την ένταξή της στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», αναφέρεται στην επιστολή.

Μείωση του φόρου σε καύσιμα και τρόφιμα για όλο το 2023 ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία!», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας κάτω από φωτογραφία του ιδίου με την κα Μπακαδήμα.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αριθμεί πλέον 88 βουλευτές, αφού χθες, Τρίτη, εντάχθηκε σε αυτή και η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Η κα Μπακαδήμα Είχε αποχωρήσει από την ΚΟ του ΜέΡΑ25 τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ η κα Αδαμοπούλου είχε αποχωρήσει τον Μάρτιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top