Σύνοδος ΕΛΚ: Στις εργασίες της δεύτερης μέρας ο Μητσοτάκης 

Συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ισπανίας 

Ο Κ. Μητσοτάκης στην συνάντηση με τον αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας -  «οικογενειακή» φωτογραφία με τους ηγέτες του ΕΛΚ στη σύνοδο στην Αθήνα  

Στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Αθήνα, έλαβε μέρος το πρωί ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύνοδος ΕΛΚ: 19 ηγέτες της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς υποδέχεται ο Μητσοτάκης 

O K. Μητσοτάκης στη σύνοδο του ΕΛΚ στην Αθήνα

O K. Μητσοτάκης στη σύνοδο του ΕΛΚ στην Αθήνα  

Στο πρόγευμα εργασίας, όπως ανακοίνωσε η ΝΔ, οι ηγέτες συνέχισαν τη συζήτησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έμφαση στην αναζήτηση κοινών λύσεων και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.

Ενέργεια και μεταναστευτικό στη συνάντηση Μητσοτάκη με Καγκελάριο Αυστρίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στη συνέχεια διμερή συνάντηση με  τον Πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (PP), Alberto Núñez Feijoo.

Συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για τις νοτιοευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο κ. Núñez Feijoo εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για το μείγμα δημοσιονομικών πολιτικών που έχει ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση ώστε να πετύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με παράλληλη στήριξη της κοινωνίας και μείωση της ανεργίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top