Κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για τους «αριστερούς του χαβιαριού»  

Η απάντηση του πρωθυπουργού για το «καλάθι» και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ 

 Για «αριστερούς του χαβιαριού» μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης από την Πάτρα (Video Star) 

Στο τέλος της τετραετίας θα γίνουν οι εκλογές, επανέλαβε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, παρέπεμψε το θέμα των υποκλοπών στη δικαιοσύνη, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μίλησε για «αριστερούς του χαβιαριού». Για διχαστικό λόγο τον κατηγόρησε ο Αλέξης Τσίπρας, που περιοδεύει στην Πέλλα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η χώρα δεν έχει ανάγκη από χαλαρές ψήφους»

Ο πρωθυπουργός απάντησε συγκεκριμένα  από την Πάτρα σε όσους επέκριναν το «καλάθι του νοικοκυριού»:  

«Προφανώς δεν αφορά τους «Αριστερούς του χαβιαριού», όπως τους αποκαλούν στη Γαλλία, ή τους «Σοσιαλιστές της Σαμπάνιας», όπως τους λένε στη Γερμανία». Μάλιστα προέτρεψε όσους από την Αριστερά  ασκούν κριτική: «Ας πάρουν το δικό τους ακριβό κουβαδάκι και ας πάνε να παίξουν αλλού».

Μητσοτάκης: Συνταγή ακυβερνησίας η απλή αναλογική 

Τσίπρας: Με ύβρεις και εξυπνάδες δε μειώνεται η ακρίβεια

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να δουλεύει ώρες ατελείωτες και το βράδυ να έχεις στην τσέπη σου 10 ευρώ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, που άκουσε τα προβλήματα εμπόρων καταναλωτών και αγροτών κατά την περιοδεία του στην Πέλλα.  

«Με τις ύβρεις και τις εξυπνάδες όμως ούτε η τιμή του ρεύματος μειώνεται ούτε η ακρίβεια» σχολίασε για την αναφορά Μητσοτάκη 

Πλειστηριασμός σπιτιού Κολοβού: Πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το πότε έγινε

«Αντί να ειρωνεύεται με τις μπούρδες για το χαβιάρι, καλά θα κάνει να πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας» απάντησε από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.  

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Στη Δικαιοσύνη όσοι έχουν στοιχεία 

«Αυτά είναι σαχλαμάρες, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και καλό είναι αυτοί που τα διακινούν να είναι πιο προσεχτικοί» απάντησε ο πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση για τις υποκλοπές, ενώ συμπλήρωσε ότι «πολλοί θα ήθελαν να ακούνε τις επικοινωνίες μας εντός και εκτός χώρας».  

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στοχοποιούν πάντως τον πρωθυπουργό για το θέμα. 

«Θα επιμείνουμε να τον καλούμε στη Βουλή να δώσει απαντήσεις γι’ αυτή τη θεσμική εκτροπή την οποία ο ίδιος έχει ενορχηστρώσει» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Υποκλοπές: Ερώτηση Τσίπρα για τους αστυνομικούς που μετατέθηκαν στην ΕΥΠ 

«Οι υποκλοπές είναι ένας μηχανισμός που η αποκάλυψή του αποδεικνύει το μέγεθος της διαφθοράς της σημερινής εξουσίας της ΝΔ» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξή του στον Blue Sky.   


 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top