Κιβωτός του Κόσμου: Δύο καταθέσεις «καίνε» ανώτερο στέλεχός της

Στο μικροσκόπιο άλλες τρεις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά

Κιβωτός του Κόσμου: Αποκάλυψη σχετικά με τις καταγγελίες για ανώτερο στέλεχός της (Video Star)   

Aποκαλυπτικές πληροφορίες μετέδωσε στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις καταθέσεις που «καίνε» προβεβλημένο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, ο Γιώργος Ευγενίδης, ο οποίος  συνομίλησε με ανώτερες κρατικές πηγές. 

Θεοδωρικάκος για Κιβωτό του Κόσμου: Ο νόμος ισχύει για όλους   

Όπως ανέφερε έχουμε μια ζοφερή υπόθεση που αφορά μια ΜΚΟ, μια δομή, που ήταν θεσμικός εταίρος της Πολιτείας και επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο.

Κιβωτός του Κόσμου: «Το παιδί φοβάται ακόμα» - Αποκαλύψεις από συγγενή

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πληροφορίες του Star για τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πληροφορίες του Star για τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες 

Αυτή την ώρα, η Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την Προκαταρκτική Εξέταση για την καταγγελία του 19χρονου σήμερα για σεξουαλική κακοποίηση από ανώτερο στέλεχος της Κιβωτού στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γ. Ευγενίδη έχει δοθεί και δεύτερη κατάθεση από έναν ανήλικο που κάνει λόγο για κακοποιητικές συμπεριφορές από το ίδιο πρόσωπο, για το οποίο μιλά ο 19χρονος. 

Στο μικροσκόπιο άλλες τρεις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορες

Το ζήτημα είναι, όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος του Star, ότι δεν τελειώνουμε εδώ. Οι Αστυνομικοί θα διερευνήσουν και άλλες καταγγελίες που φτάνουν για κακοποιητική συμπεριφορά από ανθρώπους της Κιβωτού του Κόσμου και σε άλλες δομές της περιφέρειας, στη Χίο, στον Βόλο και στα Ιωάννινα. 

Μιχαηλίδου για Κιβωτό: Εάν υπήρχε έστω και υπόνοια, θα είχαμε δράσει

Το επόμενο στάδιο είναι να ληφθούν καταθέσεις γι' αυτές τις υποθέσεις. Oi ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι με τους οποίους συνομίλησε ο Γ. Ευγενίδης, εκτιμούν ότι το κουβάρι των αποκαλύψεων τώρα ξεκινά, συνεπώς η θέση της Κιβωτού θα είναι πολύ δύσκολη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top