Ανδρουλάκης: Ο Ερντογάν μιμείται τον Πούτιν 

Ζήτησε να υπάρξει εμπάργκο όπλων από την ΕΕ στην Τουρκία       

Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Χριστοδουλίδης

«Ο Τούρκος Πρόεδρος μιμείται τον αναθεωρητισμό του Πούτιν και γι' αυτό οι εταίροι μας πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες, που καταβάλουμε για να υπάρξει εμπάργκο όπλων στην Τουρκία» τόνισε για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στη συνάντησή του, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρώην ΥΠΕΞ της Κύπρου και υποψήφιο Πρόεδρο στις  εκλογές, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με Νίκο Χριστοδουλίδη

Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με Νίκο Χριστοδουλίδη

Video – vτοκουμέντο: Το τουρκικό F-16 ενώ πέφτει στο μαχητικό του Ηλιάκη!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και σε ένα πλαίσιο σεβασμού των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου στην ευρύτερη περιοχή. «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ειρήνη και την ευημερία στην ευρύτερη περιοχή» τόνισε. 

«Τύμπανα πολέμου» χτυπούν πάλι Ερντογάν – Τσαβούσογλου για την Ελλάδα!    

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον κ. Χριστοδουλίδη σημείωσε ότι ως νέος πολιτικός, μπορεί να πετύχει πολλά για τον κυπριακό Ελληνισμό.

Πορίσματα για υποκλοπές: Για συγκάλυψη μιλά η αντιπολίτευση

Χριστοδουλίδης: Η συμπεριφορά της Τουρκίας δε διαφέρει από αυτά που βλέπουμε στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία  

Από τη πλευρά του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κύπρου επισήμανε ότι «έχει σημασία Ελλάδα και η Κύπρος,  στη φάση μίας πολύ συγκεκριμένης στρατηγικής,  να αντιμετωπίσουν αυτήν την αναθεωρητική -όπως πολύ εύστοχα την χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης- συμπεριφορά που δε διαφέρει καθόλου από αυτά που βλέπει ως αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top