Ντόρα για Παύλο Μπακογιάννη: «Για μας, σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Σαν σήμερα η δολοφονία του από τη 17 Νοέμβρη

Παύλος και Ντόρα Μπακογιάννη

«Για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος σαν σήμερα, στις 26 Σεπτεμβρίου δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» έξω από το γραφείο του στην οδό Ομήρου 35 στην Αθήνα.

Με μία φωτογραφία του αδικοχαμένου πολιτικού και με 28 λέξεις, η βουλευτής της ΝΔ, όπως κάθε χρόνο, έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει την επέτειο της δολοφονίας του πατέρα των παιδιών της.

«33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ», έγραψε η κυρία Μπακογιάννη.

«Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες. Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του», έγραψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, από τους τρομοκράτες της "17ης Νοέμβρη"», έγραψε στο twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Νέα Δημοκρατία: Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας

Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας.

Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες.

Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top