Έβρος: Επικίνδυνα «παιχνίδια» από ΜΚΟ και ξένα ΜΜΕ  

Το ετερόκλητο δίκτυο συμμαχιών κατά της χώρας μας  

Πληροφορίες για το ετερόκλητο δίκτυο συμμαχιών που έχει στηθεί στον Έβρο,  με ανθελληνικούς στόχους και αιχμή του δόρατος το μεταναστευτικό, μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Τουρκία: Ετοιμάζει υβριδική επίθεση στην Ελλάδα με «όπλο» το μεταναστευτικό

Όπως ανέφερε, «το παιχνίδι που έχει στηθεί στον Έβρο, έχει πλέον αποκαλυφθεί. Οι Τούρκοι δεν εργαλειοποιούν απλά τους μετανάστες, η τουρκική στρατοχωροφυλακή μεταφέρει τους μετανάστες με δικά της μέσα». 

Ο δημοσιογράφος του Star αποκάλυψε ότι ένα δίκτυο ΜΚΟ στα σύνορα ειδοποιείται και «στήνει φάμπρικα» με δικαστικές προσφυγές στο Στρασβούργο για να πιέσουν την Ελλάδα να δεχθεί τους μετανάστες. «Όχι για να μείνουν εδώ, αλλά για να πιεστεί η Ευρώπη και να τους πάρουν οι ευρωπαϊκές χώρες» διευκρίνισε. 

 Ρουσόπουλος: Να ζητήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ συγγνώμη για τον Έβρο, όπως η ΜΚΟ 

Όπως επίσης αποκάλυψε ο Γ. Ευγενίδης,  την ίδια ώρα, μια ομάδα δημοσιογράφων με δήθεν «ευαισθησίες», πολλοί εκ των οποίων συνεργάζονται με ευρωπαϊκά ΜΜΕ, σπεύδουν να αναδείξουν το θέμα, δυσφημώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό και πιέζοντας παράλληλα τις άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Αποκάλυψη Star για Έβρο: Τα 3 περάσματα μεταναστών από Τουρκία σε Ελλάδα 

«Μιλάμε, δηλαδή, για ένα πολύ επικίνδυνο γαϊτανάκι στον Έβρο, το οποίο καλό είναι στο εσωτερικό της χώρας να μην ανατροφοδοτούμε. Οι εθνικοί κίνδυνοι δεν έχουν χρώμα, ούτε μπορεί να είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης» κατέληξε ο δημοσιογράφος του Star.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top