Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό συναδέλφων μου βουλευτών

Διευκρινήσεις για τη δήλωση περί παρακολουθήσεων

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αναφορά του για τις παρακολουθήσεις βουλευτών για λόγους εθνικού συμφέροντος.

Όπως αναφέρει, ουδέποτε αμφισβήτησε τον πατριωτισμό συναδέλφων του βουλευτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Αθανασίου: Σάλος με δήλωση για παρακολουθήση Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών

«Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας», αναφέρει στη διευκρινιστική δήλωσή του.

Ηλεκτρονική απάτη: Πώς κλέβουν στοιχεία μας από Whatsapp, Viber, Instagram

Τι είχε δηλώσει ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Ο κ. Αθανασίου είχε δηλώσει σχετικά με την σκοπιμότητα των παρακολουθήσεων: «Ας υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής ο οποίος έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξους. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της βορείου Ελλάδος. Δεν λέω ότι υπάρχει καμιά απειλή προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στη γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ, γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η εθνική ασφάλεια».

Τέλλογλου: Υπήρχαν ενδείξεις για τα τηλέφωνα του Μητσοτάκη και του ΚΚΕ

Οι αναφορές του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα να ζητά τη διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top