Νέα Δημοκρατία για Εξάρχεια: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά του Mετρό;

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας»

Να πάρει θέση για το εάν είναι υπέρ ή κατά της κατασκευής του σταθμού του Μετρό στα Εξάρχεια καλεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίς την Πέμπτη.

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων” που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου» επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.

Εξάρχεια: Νέα διαμαρτυρία για το Μετρό – Δύο συλλήψεις, δεκάδες προσαγωγές

«Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής» σημειώνει.

Θεοδωρικάκος για την κατάληψη στα Εξάρχεια: Πουθενά δεν υπάρχει άβατο

Σημειώνεται πως γύρω στις 8:30 το πρωί άτομα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση κατά της δημιουργίας του σταθμού πέταξαν αβγά και ντομάτες κατά των εργαζόμενων που συνεχίζουν τα έργα. Τριάντα δύο άτομα προσήχθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ εξ αυτών δύο συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top