Τσίπρας για Δημητριάδη: Ομολογία ενοχής για τις παρακολουθήσεις

ΠΑΣΟΚ: Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την παράιτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, σημειώνοντας πως αποτελεί «ομολογία ενοχής».

«Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. 

Παραιτήθηκε και ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων

Όπως τόνισε, «κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Γιατί παραιτήθηκε ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης

«Όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο ,το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως», κατέληξε.

Γυναικτοκτονίες: Στα «κάγκελα» ο ΣΥΡΙΖΑ για πλαστογραφία κατά Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ: Δε μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη

Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση των παρακολουθήσεων ζητά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τις παραιτήσεις του γ.γ. του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΕΥΠ.

«Δε μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη», σχολιάζουν πηγές του κόμματος.

Επίθεση Ανδρουλάκη από τα Χανιά στην κυβέρνηση για το Predator  

Οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν ότι «επιμένουμε στην ανάγκη να πέσει άπλετο φως στη νοσηρή αυτή υπόθεση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και της δράσης του Predator στην Ελλάδα , που υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΚΚΕ: Δεν ακυρώνονται οι ευθύνες Μητσοτάκη με τις παραιτήσεις

«Οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ ούτε ακυρώνουν τις ευθύνες του πρωθυπουργού, στον οποίον άλλωστε λογοδοτούσαν άμεσα τα παραπάνω πρόσωπα, ούτε αναιρούν την αναγκαιότητα να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ

«Πολύ περισσότερο που από τις ίδιες τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά. Άλλωστε, το θεσμικό πλαίσιο που διευκολύνει τέτοιου είδους πρακτικές είναι πολιτικό ζήτημα, που υπερβαίνει τα διαφορά πρόσωπα που αναλαμβάνουν το ρόλο της “Ιφιγένειας” για να κρυφτούν οι βασικές πολιτικές ευθύνες», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top