Γεωργιάδης: Πρώτη φορά κυβέρνηση κάνει τόσους ελέγχους για αισχροκέρδεια

Για μέτρα στήριξης: Ό,τι κι αν δίνουμε, για την αντιπολίτευση είναι ψίχουλα

Άδωνις Γεωργιάδης

«Κάνουμε ασταμάτητα ελέγχους», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους  ελέγχους που αφορούν σε φαινόμενα αισχροκέρδειας.

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε τους περισσότερους ελέγχους για αισχροκέρδεια που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM.

Γεωργιάδης - Μανωλίδου: Μαζί στη Βουλή, έμπρακτη απάντηση στις φήμες

«Σε μια κοινοβουλευτική ερώτηση για το πόσα πρατήρια καυσίμων είχαμε ελέγξει, απαντήσαμε 156. Κάποιοι θεώρησαν ότι είναι μικρός αυτός ο αριθμός. Σας πληροφορώ ότι 156 πρατήρια δεν έχουν ελεγχθεί όλη την τετραετία ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη στιγμή κάνουμε τους περισσότερους ελέγχους για αισχροκέρδεια που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους», τόνισε.

Ευγενία Μανωλίδου: «Χυδαίο ψέμα» ότι με χτύπησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για το Fuel Pass, o κ. Γεωργιάδης είπε: «Όσα επιδόματα και να δώσει η Κυβέρνηση στους συμπολίτες μας, για την αντιπολίτευση θα είναι πάντα “ψίχουλα“. Εδώ δώσαμε στην πανδημία 43 δισεκατομμύρια και πάλι λέγανε “ψίχουλα”. Το Fuel Pass σχεδιάστηκε από την αρχή για να κατεβάζει περίπου το μηνιαίο κόστος σε μία τιμή ανά λίτρο περίπου 15 με 20 λεπτά παρακάτω, αυτή ήταν η λογική».

Νέες ανατιμήσεις προ των πυλών σε βασικά είδη διατροφής

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως σίγουρα δεν είναι τα πράγματα εύκολα όσον αφορά τον πληθωρισμό, αλλά τόνισε πως η Ελλάδα του 2022 θα έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Διανύουμε ρεκόρ τουριστικών εισπράξεων, ρεκόρ εξαγωγών και ρεκόρ επενδύσεων», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top