Ευγενία Μανωλίδου: «Χυδαίο ψέμα» ότι με χτύπησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ξέσπασε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης για τις ανυπόστατες φήμες

Λίγο μετά την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, που διέψευδε τα περί χειροδικίας εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, μίλησε και η ίδια χαρακτηρίζοντας τις φήμες ότι τη χτύπησε «χυδαίο ψέμα».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δε χτύπησα τη γυναίκα μου, φτάνει με τα αίσχη»

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου στο Twitter.

 

 

Η ίδια έκανε μάλιστα σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, εμφάνιση στα θεωρεία της Βουλής, και παρακολούθησε τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. 

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΑΔΩΝΙΣ

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με ένα δημοσίευμα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ανέφερε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε βία κατά της συζύγου του.

αδωνις μανωλίδου

Τις φήμες περί χειροδικίας του, διέψευσε νωρίτερα, με ανάρτησή του, και εξοργισμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγό μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!» έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top