Γεωργιάδης - Μανωλίδου: Μαζί στη Βουλή, έμπρακτη απάντηση στις φήμες

Λίγες ώρες μετά την οργισμένη αντίδραση Άδωνη σε αναρτήσεις  

Κοινή εμφάνιση του Άδωνη Γεωργιάδη και της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου στη Βουλή, όπου ο πρόεδρός Κωνσταντίνος Τασούλας ξενάγησε τους μικρούς μαθητές της Ελληνικής Αγωγής. 

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου στην κοινή εμφάνιση στη Βουλή

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου στην κοινή εμφάνιση στη Βουλή 

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δε χτύπησα τη γυναίκα μου, φτάνει με τα αίσχη»

Τα παιδιά συνόδευε ο Υπουργός Ανάπτυξης με τη σύζυγό του, λίγες ώρες μετά την οργισμένη ανάρτηση σε φήμες που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. 

Ευγενία Μανωλίδου: «Χυδαίο ψέμα» ότι με χτύπησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Όπως μετέδωσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι μαθητές της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που διδάσκει την αρχαία ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, ντυμένοι στα λευκά, ξεναγήθηκαν  στη Βουλή από τον Κώστα Tασούλα και μάλιστα είχαν και έναν απολαυστικό διάλογο μαζί του. 

Γεωργιάδης για Turkaegean: Ζητώ συγγνώμη, θα κάνω τα πάντα να το αποτρέψω

Τα παιδιά συνόδευε ο Ά. Γεωργιάδης και η E. Μανωλίδου που είναι υπεύθυνη της σχολής.  Είχαν προηγηθεί οι φήμες που κυκλοφόρησαν στα social media ότι χτυπά τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, με τον Υπουργό Ανάπτυξης να δίνει οργισμένη απάντηση στο twitter:    

Η ξενάγηση των μαθητών στη Βουλή παρουσία Γεωργιάδη - Μανωλίδου

Η ξενάγηση των μαθητών στη Βουλή παρουσία Γεωργιάδη - Μανωλίδου 

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis”  έως, αν είναι δυνατόν, ότι κτύπησα τη σύζυγό μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».  

 

Και η Ευγενία Μανωλίδου έκανε ανάρτηση στο twitter και ως απάντηση επέλεξε μια φράση του Κικέρωνα. «Ω καιροί, ω ήθη!» έγραψε.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top