Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου

Υπουργός Εργασίας: Η πρόοδος είναι ορατή αλλά δε χωράει εφησυχασμός 

Κωστής Χατζηδάκης ΕΦΚΑ Αμαρουσίου

Νέα αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα σε γραφεία ΕΦΚΑ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης

Αυτή τη φορά στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου, για να διαπιστώσει την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν οι πολίτες στις συναλλαγές τους με την υπηρεσία.

Χατζηδάκης: Το 1555 είναι μία γραμμή για να βρίσκεις άκρη και θα μείνει

«Προφανώς ο ΕΦΚΑ Αμαρουσίου δεν έχει μεταβληθεί σε παράδεισο. Όμως, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης και των εκεί υπαλλήλων, οι ασφαλισμένοι που συνάντησα ήταν ευχαριστημένοι. Οι συντάξεις βγαίνουν πιο γρήγορα. Οι συμπολίτες μας που έχουν ζητήματα με επιδόματα (μητρότητας κ.τ.λ.) εξυπηρετούνται καλύτερα. Τα ηλεκτρονικά ραντεβού λειτουργούν πολύ καλά. Είναι και αυτό μια ικανοποίηση» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στο facebook.  

Ο Κ. Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου

Ο Κ. Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου  

O κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε: «Έχουμε όμως ακόμα μεγάλη ανηφόρα να ανέβουμε. Για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα τόσο των ασφαλισμένων όσο και των υπαλλήλων. Στους υπαλλήλους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους σε αντίξοες συνθήκες πρέπει να δώσουμε άμεσα -και θα το δώσουμε- το ειδικό επίδομα παραγωγικότητας όταν εκδίδουν παραπάνω συντάξεις. Και να ολοκληρώσουμε την προμήθεια 5.000 νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών που, μαζί με τους 3.000 που λειτουργούν τους τελευταίους μήνες, θα εκσυγχρονίσουν τον ΕΦΚΑ και θα αυξήσουν την παραγωγικότητα».

Συντάξεις Fast Track από τον ΕΦΚΑ με έκδοση μέσα σε τρεις μήνες! 

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι ο ΕΦΚΑ βρίσκεται «στην τελική ευθεία για την έκδοση των κύριων συντάξεων. Και από Σεπτέμβριο θα προχωρήσουμε με τα ψηφιακά ΚΕΠΑ που θα περιορίσουν πολύ την ταλαιπωρία, ιδιαίτερα των ατόμων με αναπηρία, σε σχέση τον ΕΦΚΑ».

Ο Υπουργός Εργασίας στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου  

«Η πρόοδος είναι ορατή, αλλά δεν χωρεί κανένας εφησυχασμός. Ο  νέος νόμος για τον ΕΦΚΑ έχει θέσει τις βάσεις για να εκσυγχρονιστεί ο Οργανισμός (με ταχύτερες προμήθειες, με γρηγορότερη εξέταση των καταγγελιών, με νέες προσλήψεις που δρομολογούνται και με διοικητικά στελέχη αυξημένων προσόντων για κρίσιμες θέσεις)» υπογράμμισε ο Υπουργός Εργασίας οποίος κατέληξε στο κείμενο της ανάρτησης:  

«Απόφασή μου είναι με την ίδια αφοσίωση να συνεχίσω την προσπάθεια. Είναι σημαντικό να αλλάξουμε υπηρεσίες και φορείς που κάποιοι τους είχαν ξεγράψει στη συνείδησή τους. Συνεχίζουμε λοιπόν με επιμονή, με αποφασιστικότητα και με προσήλωση στον στόχο!».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top