Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Σμηναγού Ηλιάκη παρουσία Χαρδαλιά  

40 παραβιάσεις σήμερα ανήμερα του θανάτου του εν ώρα καθήκοντος  

Οι Τούρκοι προχώρησαν και σήμερα σε 40 παραβιάσεις από κατασκοπευτικά και μάλιστα την ημέρα τιμής και μνήμης για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, που χάθηκε πριν από 16 χρόνια στο Αιγαίο. 

Σμηναγός Ηλιάκης: Σαν σήμερα έπεσε νεκρός στο Αιγαίο

Όπως συγκεκριμένα μετέδωσε από το Πεντάγωνο ο αμυντικός συντάκτης του Star Κώστας Συμεωνίδης, συγκίνηση επικράτησε σήμερα στην Κάρπαθο, όπου έγινε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Σμηναγού Ηλιάκη, ο οποίος έμεινε για πάντα στους ουρανούς, εξαιτίας ενός δολοφονικού ελιγμού που έκανε ένας Τούρκος πιλότος στις 23 Μαΐου 2006,   στη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών, κοντά στο νησί των Δωδεκανήσων. Το τουρκικό F-16 έπεσε πάνω στο F-16 του ηρωικού Σμηναγού, σκοτώνοντάς τον. 

Star Ηλιάκης

Ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος σε αερομαχία με τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος  

«Οι πιλότοι ρισκάρουν τη ζωή τους σε ένα «πολεμικό σκηνικό»» ανέφερε από την Κάρπαθο,  αποτίοντας φόρο τιμής στον Σμηναγό Ηλιάκη, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.    

Νίκος Χαρδαλιάς μνημόσυνο Ηλιάκη  

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο μνημόσυνο για τον Σμηναγό Ηλιάκη στην Κάρπαθο

Συνάντηση Χαρδαλιά στην Κίναρο με την μοναδική κάτοικο 
  

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς και στη συνέχεια πέταξε ως την Κίναρο και συνάντηση την μοναδική κάτοικο, την κυρά Ρηνιώ. 

Μάλιστα, αυτή τη σημερινή, θλιβερή, επέτειο οι Τούρκοι προχώρησαν σε 40 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας, τις οποίες έκαναν κατασκοπευτικά και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top