Αυγενάκης για παραχώρηση ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ: Πραγματικότητα το όνειρο 

Κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ραγκούση για την τροπολογία     

Λευτέρης Αυγενάκης

Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης την τροπολογία που παραχωρεί το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στο τμήμα μπάσκετ (ΚΑΕ Παναθηναϊκός). 

Την παραχώρηση του ΟΑΚΑ ζητά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

«Παραχωρούμε τη χρήση σε ένα ιστορικό σωματείο, τον Εξάστερο, όπως τον  λένε οι φίλαθλοι του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο  υφυπουργός.

Όσον αφορά τη στέγαση αθλητικών ομοσπονδιών όπως ξιφασκίας, χειροσφαίρισης,  γυμναστικής και τσιρλίντινγκ, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:  

«Κατόπιν συνεννόησης με τον πρωθυπουργό αποφασίστηκε η ανέγερση εντός ενός έτους, στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, γήπεδο για τη στέγαση πολλαπλών αθλητικών χρήσεων», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: « είμαι βέβαιος ότι οι Παναθηναϊκοί χαμογελούν για αυτή την εξέλιξη, καθώς ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

Μητσοτάκης: Το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σε Ολυμπιακό Πάρκο της Αθήνας

Κόντρα με τον Ραγκούση για την  ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων 

Στη συζήτηση της τροπολογίας σημειώθηκε πάντως έντονη αντιπαράθεση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος, αν και διευκρίνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα υπερψηφίσει τη παραχώρηση, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου σταδίου με απευθείας ανάθεση.

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαίωση ότι κρατικές υπηρεσίες έχουν λογισμικό παρακολούθησης

«Ειλικρινά να μην υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την αθλιότητα και χυδαιότητα για όσα είπατε αποκρύπτοντας την πραγματικότητα. Αν αύριο το πρωί υπάρξει διοίκηση στο δημόσιο που θα προβεί σε απευθείας αναθέσεις 5 εκατ. ευρώ θα πάει φυλακή για πόσα χρόνια για κακούργημα;», αναρωτήθηκε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Αυγενάκη. 

«Δεν θα ακολουθήσω το βούρκο που άνοιξε ο συνάδελφος. Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που συζητούμε δεν έγιναν όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ ή τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Άγχος είναι αυτό και προσπαθεί να το καλύψει με κουβέντες τέτοιες. Θα πρέπει σε ένα χρόνο να αποχωρήσουνη ξιφασκία και τα υπόλοιπα αθλήματα και σπεύδουμε να κάνουμε την 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top