Λογαριασμοί ρεύματος: Ίσως και αύριο οι ανακοινώσεις για τη μείωση

Τι προαναγγέλλει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Πατέλης με... ψαλίδι

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (4/5/2022) για τη σύσκεψη στο Μαξίμου σχετικά με τη μείωση των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος  

 

 

Οριζόντια μείωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων προαναγγέλλει ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης με ανάρτησή του με ένα… ψαλίδι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Η μείωση στις τιμές ρεύματος που σχεδιάζει η κυβέρνηση μέσω πλαφόν

«Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων» αναφέρει στην ανάρτησή του ο οικονομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απαγόρευση των εντολών διακοπής ρεύματος ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με τροπολογία

Ραγδαίες οι εξελίξεις - Ίσως και αύριο οι ανακοινώσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις στο ζήτημα των ανακοινώσεων για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος δεν αποκλείεται να είναι ραγδαίες, παρότι έχει ήδη διαμηνύσει η κυβέρνηση ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει τη Βουλή για την ενέργεια μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα  με κυβερνητικές πηγές, ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και αύριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top