Μητσοτάκης για Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Μας θυμίζει τι γλιτώσαμε 

Το «καρφί» του πρωθυπουργού από το προσυνέδριο της ΝΔ  

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το προσυνέδριο της ΝΔ στη Νίκαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που στην Κουμουνδούρου προετοιμάζονται για την εκλογή Προέδρου από τη βάση. 

Στον πρώτο χώρο εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών ο Μητσοτάκης   

«Αν πετύχαμε όλα αυτά που πετύχαμε μέσα σε 33 μήνες, αναλογιστείτε πόσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε σε 8 χρόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός,  ο οποίος έστειλε μήνυμα ότι η ΝΔ κάνει κοινωνική πολιτική στην πράξη, έχοντας τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη στο πλευρό του, ενώ έστρεψε τα πυρά του και στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και έντονες διαφωνίες

«Να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ συνέδριο κάθε χρόνο, να μας θυμίζει τι γλιτώσαμε» 

«Είχαν να κάνουν συνέδριο έξι χρόνια. Μακάρι να κάνουν συνέδριο κάθε χρόνο για να μας θυμίζουν από τι γλυτώσαμε» ανέφερε αιχμηρά ο πρωθυπουργός, για όσα έγιναν στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.   

Στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, πορεύονται με ορίζοντα τη 15η Μαΐου, ημέρα εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τα 61.000 μέλη του κόμματος και όσους εγγραφούν ακόμη και την ίδια μέρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ζωντανό κόμμα. Όποιος ήθελε να θέσει θέμα ηγεσίας θα το είχε θέσει,  δεν έχει κάτι να φοβηθεί  δήλωσε από την πλευρά του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top