Δούκας: «Ήταν ατυχές σχήμα λόγου» - Η συγγνώμη στον Λιβανό

Τονίζει ότι πήρε απρόσμενη διάσταση

Για «καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου» που «πήρε απρόσμενη διάσταση» κάνει λόγο ο Πέτρος Δούκας, σχολιάζοντας τη συζήτηση στη σύσκεψη της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη με τον – πλέον, πια –υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό, που οδήγησε στην παραίτησή του.

Ο δήμαρχος Σπάρτης ζητά συγγνώμη από τον πρώην υπουργό, ενώ αναφερόμενος στο 2007 είπε πως όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα «που κανένας δεν αμφισβήτησε, ούτε η τότε αντιπολίτευση».

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπέμψει και τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μητσοτάκης!

«Όλα έγιναν με πιστοποιητικά, και με αυτοψίες που διενήργησαν ειδικά κλιμάκια και οι ίδιοι οι δήμοι. Τα χρήματα διανεμήθηκαν από τα πιστωτικά ιδρύματα με πλήρη διαφάνεια, με πλήρη Κυβερνητική εποπτεία», σημειώνει.

«Πέφτουν κεφάλια» στη ΝΔ: Διαγράφηκε ο Πέτρος Δούκας

«Όπως όλοι γνωρίζουν, δεν υπήρξαν ούτε μπορούσαν να υπάρξουν ‘τσάντες’ ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο! Ήταν ένα ‘καθ’ υπερβολή’ και ατυχές σχήμα λόγου για να δείξω το μέγεθος αλλά και την ταχύτητα της γιγαντιαίας προσπάθειάς μας και την ευαισθησία μας για τους συνανθρώπους μας που είχαν πληγεί τόσο άγρια και έζησαν ένα τέτοιο δράμα, με τόσους νεκρούς», εξηγεί ο κ. Δούκας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top