ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Λιβανού: Δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης 

ΣΥΡΙΖΑ Μέγαρο Μαξίμου

«Η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, ενώ κριτική στην κυβέρνηση ασκούν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.  

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός!      

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του: 

Ο Γιώργος Γεωργαντάς νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης 

«Η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».

Άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αναφέρουν σχετικά με την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού:  

Σχόλιο Γραφείου Τύπου  ΚΙΝΑΛ 

«Η κυνική ομολογία Υπουργών της ΝΔ για την «πολιτική εποποιία» της Κυβέρνησης Καραμανλή, στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και αποκαλύπτει τις πελατειακές νοοτροπίες που μένουν αναλλοίωτες στο κόμμα της ΝΔ, μετατρέποντας ακόμη και μια φυσική καταστροφή σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης».

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ  

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι μνημείο κυνισμού, που δείχνει πως αντιλαμβάνονται οι κυβερνήσεις τα προβλήματα του λαού. Και μπορεί οι κυνικοί υπουργοί να αποπέμπονται, όταν “πιάνονται στα πράσα”, οι κυνικές πολιτικές, όμως, ζουν και βασιλεύουν».

Σχόλιο εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη για τον Σπήλιο Λιβανό

«O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Μητσοτάκης Α.Ε. κ. Λιβανός, επιβραβεύει πρακτικές γαλάζιου Δημάρχου στην Πελοπόννησο που διατείνεται πως είχαν κατέβει το 2007 -ποιοι; η ΝΔ;- με τσάντες και αποζημιώνανε! "Άριστος" στον κυνισμό ο παντελώς αδιάφορος για τους αγρότες κ. Λιβανός».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top