O Kυριακός Μητσοτάκης στη Viva Wallet

Ψήφος εμπιστοσύνης η επένδυση της JP Morgan

Ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις αναπτυξιακές προοπτικές της οικονομίας έστειλε σήμερα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Viva Wallet, με την οποία έκλεισε μεγάλη επενδυτική συμφωνία ο αμερικανικός κολοσσός της JP Morgan. 

Νέα μόνιμη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13% ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ξεναγήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Viva Wallet, συναντήθηκε με τον επικεφαλής της εταιρείας   Χάρη Καρώνη, τα κορυφαία στελέχη της και τους εργαζόμενους  και  ενημερώθηκε για την συμφωνία με την JP Morgan  η οποία θα αποκτήσει το 48,5% της εταιρίας.

 Η εταιρία παραμένει σε ελληνικά χέρια και από την Ελλάδα θα αποτελέσει  στρατηγείο του αμερικανικού κολοσσού για την διείσδυση στην ευρωπαϊκή αγορά, συνδυάζοντας σύγχρονες υπηρεσίες πληρωμών.

Οι εργαζόμενοι με αυτή τη συμφωνία εξασφαλίζουν μετοχές αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ .

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις  μειώσεις φόρων και εισφορών που καθιστούν την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, στην ενίσχυση των νέων τεχνολογιών, στην ελληνική αγορά , στην ψηφιοποίηση του κράτους  αλλά και στο πλέγμα των πολιτικών της κυβέρνησης για την ενίσχυση της  εργασίας και της αύξησης του εισοδήματος των εργαζομένων.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top