Αττική Οδός: Πώς θα πάρουν τα 2.000 ευρώ οι οδηγοί

Κρίσιμη η ώρα εισόδου του αυτοκινήτου καθώς και η διάρκεια παραμονής

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες καταβολής της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν επί ώρες μέσα στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

«Υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες στον παραχωρησιούχο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτή, την τελευταία χιονοθύελλα. Αυτές θα διερευνηθούν πλήρως με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, αλλά και τους όρους που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις με το Δημόσιο», διαμήνυσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός.

Άνοιξε η Αττική Οδός - Χωρίς διόδια έως την Κυριακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κρίσιμα στοιχεία για την καταβολή της αποζημίωσης θα είναι η ώρα εισόδου του αυτοκινήτου, αλλά και η διάρκεια παραμονής του στην Αττική Οδό.

Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα σε Αττική Οδό

Θα αξιοποιηθούν όλα τα τεχνικά μέσα για την εξακρίβωση των δικαιούχων, δηλαδή οι κάμερες και τα καταγραφικά των διοδίων.

Πάνε να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό για να πάρουν αποζημίωση!

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, θεωρείται πιθανό να είναι δικαιούχοι όσοι εισήλθαν στην Αττική Οδό έως τις 10 το πρωί,

Όσον αφορά τους δικαιούχους, η αποζημίωση θα δοθεί – όπως έχει γίνει γνωστό – ανά όχημα. Ωστόσο, χρειάζεται να ερευνηθούν αρκετές περιπτώσεις, καθώς υπήρχαν και πολίτες σε ταξί, αλλά και οδηγοί με εταιρικά οχήματα, που δεν είναι φυσικά στο όνομά τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top