Mητσοτάκης: «Αναμένουμε μία καλή τουριστική περίοδο»

Διπλάσιες αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα από την TUI

Την αισιοδοξία του ότι η φέτος η Ελλάδα θα ξεπεράσει σε τουρισμό ακόμη και τα επίπεδα του 2019, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό. 

Μητσοτάκης: Η συγκινητική ανάρτηση με τον χειριστή Rafale και τα παιδιά του

 Διπλάσιες αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα από την TUI σε σύγκριση με πέρσι, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοίνωσαν την ίδρυση του πρώτου εργαστηρίου για τον «πράσινο»  και ψηφιακό μετασχηματισμό υπηρεσιών τουρισμού στη Ρόδο . 


«Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα βγει νικήτρια από την πανδημία. όπως είπατε η πανδημία ήταν μια τραγωδία αλλά επίσης είναι και μια ευκαιρία» δήλωσε ο πρωθυπουργός. 

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε με πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να εκλέγονται ο πρόεδρος και η Κεντρική επιτροπή  από τα εγγεγραμμένα  μέλη του κόμματος, πάρα τη διαφωνία 11 στελεχών μεταξύ των οποίων  Ευκλείδης Τσακαλώτος,  Νίκος Βούτσης και  Πάνος Σκουρλέτης

«Κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι η πρόταση αποβλέπει σε αρχηγικό κόμμα αλλά αντίθετα σε πιο δημοκρατικό και συμμετοχικό κόμμα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Nέος Εκπρόσωπος Τύπου στο ΚΙΝΑΛ ο Μάντζος

Το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε τον νέο εκπρόσωπο τύπου:

Πρόκειται για τον 40χρονο δικηγόρο Δημήτρη Μάντζο. Μέχρι πρότινος, διευθυντή της Κ.Ο. του κόμματος. 

Αναπληρώτρια εκπρόσωπος έγινε η επίσης δικηγόρος , Αναστασία Σιμητροπούλου.

 Μ' ένα τραγούδι  του Θάνου  Μικρούτσικου το ΚΚΕ εστίασε στην ακρίβεια την ώρα που αγοράζονται τα Ραφάλ.

«Δεν πα να’ χω 500 rafale ... έχω την πολιτική βούληση να καταρρίψω τα drones ? Είστε φοβικοί» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top