Πλεύρης: Άδεια από την εργασία λόγω Covid-19 και με rapid test    

Απλοποίηση της διαδικασίας για το πιστοποιητικό νόσησης  

Απλοποίηση της διαδικασίας για το πιστοποιητικό νόσησης λόγω της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά τη σημερινή ενημέρωση, μαζί με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Όπως ανέφερε, με ΚΥΑ που θα εκδοθεί θα αρκεί το θετικό rapid test προκειμένου να δοθεί άδεια από την εργασία. 

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Τι ανακοίνωσαν Πλεύρης και Κεραμέως  

Ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η μετάλλαξη Όμικρον είναι κυρίαρχη στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε στις αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ενεργοποιούνται και διαβεβαίωσε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν με έναν τρόπο που θα είναι ασφαλή για όλα τα παιδιά και τους εργαζομένους στα σχολεία. 

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ - 50.126 νέα κρούσματα σήμερα στη χώρα

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον σύνδεσμο ελληνικών κλινικών και άμεσα θα μας διατεθεί από τις ιδιωτικές κλινικές από το 10-15% των απλών κλινών τους προκειμένου να διαχειρίζονται covid περαστικά» ανέφερε ο κ. Πλεύρης σχετικά με τη μεγάλη πίεση που προκαλεί στο ΕΣΥ ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων.  «Βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και προβαίνουμε σε παρεμβάσεις όπου χρειάζεται» τόνισε ο Υπουργός Υγείας.    

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Τι ανακοίνωσαν Πλεύρης και Κεραμέως  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top