Eπίθεση του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση από την Ήπειρο

Πυρά των κομμάτων στην κυβέρνηση για την πανδημία

Να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τις νοσηλείες και τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, κάλεσε την Κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας που περιοδεύει σήμερα στην Ήπειρο. 

Ο Τσίπρας έβγαλε δίπλωμα για ταχύπλοο

«Φτάσαμε ως εδώ γιατί η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη υποτίμησε το δικαίωμα σε αξιοπρεπή περίθαλψη και το δικαίωμα στη ζωή. Και δεν έχει κάνει τίποτα πραγματικά για να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας και την πρωτοβάθμια περίθαλψη…» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

Κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινές στους αρνητές γονείς

Η Κυβέρνηση κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή καταψήφισε τη διάταξη για την ποινή διετούς φυλάκισης στους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

«Για μια ακόμη φορά κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές...» δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου ενώ ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης τόνισε: 
 
 «Είμαστε υπέρ της επαναφοράς του άρθρου του προηγούμενου Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο η παράλειψη εγγραφής και εποπτείας του μαθητή χαρακτηριζόταν πταίσμα που επέφερε χρηματικό πρόστιμο».

Παπανδρέου και Ανδρουλάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Στο ΚΙΝΑΛ φουντώνει η μάχη για την προεδρία, με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Νίκο Ανδρουλάκη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.   

 «Στα καθημερινά θέματα είναι άκαπνος ο Ανδρουλάκης, δεν θα είναι στη Βουλή, θα γίνεται πάρτι» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega. 

« Όλοι μαζί θα είμαστε. Δεν χωρίζουμε την παράταξη με τον έναν και τον άλλον. Τελειώσανε οι προσωπολατρίες. Θα είμαστε όλοι μαζί, τελειώσανε οι αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο..» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πυρά των κομμάτων στην κυβέρνηση για την πανδημία

«Πυρά»  στην Κυβέρνηση εξαπέλυσαν τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

«Ποια εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κανείς σε μια Κυβέρνηση που εξακολουθεί να κουνάει το δάχτυλο στο λαό, τη μια για τα μέτρα προστασίας, την άλλη για τον εμβολιασμό» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Δεν ντρέπεστε ως Κυβέρνηση να λέτε στον πολίτη ότι πληρώνεις φόρο, σου πτώχευσα τη χώρα, αλλά δεν έχω ΜΕΘ, θα μείνεις στο διάδρομο, σε ένα ράντζο» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Ενώ η Μέρα 25 τόνισε πως:  

«Οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ ανήκουν σε τριτοκοσμικές χώρες και όχι στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Κρίνουμε ότι η κατάσταση που επικρατεί αποτελεί εγκληματική αμέλεια εκ μέρους της Κυβέρνησής σας».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top