Γεωργιάδης: Αγορές με click away μπορούν να κάνουν οι ανεμβολίαστοι

Τι είπε για τα rapid test ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Ότι μπορούν οι ανεμβολίαστοι να κάνουν τις αγορές τους με click away δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για νέα μέτρα: Ανέφικτος ο έλεγχος των πελατών

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνέντευξη του στο OPEN, τόνισε πως όποιος δεν θέλει να κάνει ούτε rapid test, ούτε pcr, ούτε και εμβόλιο, μπορεί να ψωνίζει από τα καταστήματα με click away, ένα μέτρο που δεν έχει καταργηθεί ούτε απαγορευτεί, καθώς η αγορά γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.

Νέα μέτρα: Πονοκέφαλος και στο λιανεμπόριο

«Δεν απαγορεύεται το click-away, επιτρέπεται. Το rapid test χρειάζεται για την είσοδο στο κατάστημα, αν δεν υπάρχει είσοδος στο κατάστημα, μπορούν να παραλάβουν στην είσοδο, να μην μπουν μέσα. Αν έχουν κάνει την παραγγελία τους, να τους το δώσουν όπως γινόταν την εποχή του click away. Αυτό επιτρέπεται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

Κορωνοϊός: Στο τραπέζι και η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 01:00

Και πρόσθεσε: «Αν κάποιος πελάτης δεν θέλει ούτε να κάνει rapid test ούτε να “ασχοληθεί” με κανένα από τα μέτρα, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να μπει στο κατάστημα. Έξω, σε ανοιχτό χώρο, δεν απαγορεύεται να είναι χωρίς rapid test, στον εσωτερικό χώρο πρέπει να το έχεις … είναι μία επιλογή που μπορεί να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top