Βαγόνι τρένου με… μανιτάρια ανέβασε ο Παππάς – Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Είναι εκτός δρομολογίων για συντήρηση και απολύμανση»  

μανιτάρια σε βαγόνι τρένου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλη ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο με μανιτάρια σε… βαγόνι τρένου! Η υπό ιταλική διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ απάντησε ότι ο συρμός αυτός έχει τεθεί εκτός δρομολογίων λόγω απολύμανσης και συντήρησης.  

Νεκρός υπάλληλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έχασε τις αισθήσεις του πάνω στις ράγες 

«Μανιτάρια_αλα_τρεν.  Το υψηλό «γούστο» των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται. Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να... ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου» έγραψε ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του στο twitter ενώ απευθυνόμενος στον Χρήστο Γιαννούλη ανέφερε:   

Ξεκίνησε η ανάκριση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Νίκου Παππά

«Φαντάζει κωμικό,αλλά είναι ενδεικτικό της αδράνειας της ΝΔ &της εγκατάλειψης που βιώνει το τρένο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό για τον πολίτη. ΥΓ: Πικρό χιούμορ.Οι πληροφορίες που θέλουν τον  @giannoul να ετοιμάζει τραπέζι με μανιταρόσουπα ελέγχονται ως ανακριβείς». 

Λειανοκλάδι: Ταλαιπωρία στο τρένο – 25 επιβάτες χωρίς πιστοποιητικά

H απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
 

Απαντώντας πάντως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγραψε στη δική της ανάρτηση στο twitter:     

«Το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση και φυσικά, ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα».  

Η ΤΡΑΙΝΟΙΣΕ παρέθεσε και τους αντίστοιχους δείκτες ποιότητας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top