Γεραπετρίτης: Άδικο για τους εμβολιασμένους η κλειστή αγορά και κοινωνία

«Θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε και να παρεμβαίνουμε ανά περίπτωση»

Γιώργος Γεραπετρίτης

«Θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε και να παρεμβαίνουμε προσαρμοσμένα ανά περίπτωση», τονίζει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφερόμενος στη νέα έξαρση της πανδημίας.

Ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει πως δεν δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να επανέλθουν οριζόντιες απαγορεύσεις, διότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την παροχή του εμβολίου ως καθολικού αγαθού.

Κορωνοϊός: Για ποιες περιοχές εξετάζεται «λουκέτο» στα νυκτερινά κέντρα

«Κλειστή αγορά και κοινωνία συνιστά άδικη τιμωρία για όσους εμβολιάστηκαν και προστατεύτηκαν, ενώ εγκυμονεί κινδύνους και για την οικονομία. Πρέπει, επιτέλους, να ξεφύγουμε από την αυτοκαταστροφή της άρνησης και να κατανοήσουμε ότι ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε οριστικά από τη μέγγενη της πανδημίας είναι το εμβόλιο», ξεκαθαρίζει, μιλώντας στη Real News.

Τι είπε για τον κατώτατο μισθό

Σε ερώτημα για το τι θα περιλαμβάνει το κυβερνητικό καλάθι τα Χριστούγεννα, επιπλέον αν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, ο Γ. Γεραπετρίτης ξεκαθαρίζει ότι «η παρούσα κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί σε μια διελκυστίνδα ανέξοδων εξαγγελιών και ακοστολόγητης παροχολογίας, στην οποία πρυτανεύει η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Εμείς θέτουμε πάντοτε ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους στις περισσότερες περιπτώσεις επιτυγχάνουμε. Για τον λόγο αυτό, οι πολίτες μας εμπιστεύονται και εκτιμώ ότι οι πτωχευμένες πολιτικές της πελατείας και του λαϊκισμού έχουν πια παρέλθει ανεπιστρεπτί» τονίζει.

Σε κάθε περίπτωση, προσθέτει, «θα συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι. Με περισσότερες και πιο γρήγορες μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς, ιδίως την παιδεία και την υγεία, με έμφαση στη θεμελίωση ακόμη περισσότερων νέων και ποιοτικών θέσεων εργασίας επιπλέον των 80.000 που έχουν ήδη δημιουργηθεί, με νέες μεγάλες επενδύσεις στη χώρα. Με τη συνταγή αυτή, διατηρούμε γνήσια και βιώσιμη αισιοδοξία ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να παράγει νέο πλούτο που θα κατανέμεται δίκαια για όλους τους πολίτες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top