Φώφη Γεννηματά: Αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι της στη Βούλα

Θλίψη στη γειτονιά της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Σοκ και θλίψη έχει κυριεύσει τους ανθρώπους στη γειτονιά της Φώφης Γεννηματά στη Βούλα, καθώς συγκλονισμένοι οι γείτονές της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά μεγάλωσε στο σπίτι στη Βούλα, όπου έζησε και ο αείμνηστος πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς

Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε και η ίδια τα τρία παιδιά.

Φώφη Γεννηματά: «Λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε “όχι ακόμη”»

Το κλίμα στην περιοχή είναι βαρύ, με πολλούς να αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι της Φώφης Γεννηματά, για να τιμήσουν τη μνήμη μιας γυναίκας που έδωσε σκληρή μάχη μέχρι τέλος με τον καρκίνο, με αξιοπρέπεια και με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής.

Οι γείτονές της έχουν να λένε για το πόσο προσιτή, ευγενική και αξιοπρεπής ήταν η Φώφη Γεννηματά. Έχουν να θυμούνται για το πόσο ενδιαφέρον έδειχνε για τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου.

Σπίτι Γεννηματά

Το κλίμα στην περιοχή είναι βαρύ, με πολλούς να αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι της Φώφης Γεννηματά, για να τιμήσουν τη μνήμη της / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Όπως μετέφεραν στον Γιώργο Σαραντάκο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πάντα πριν φύγει το πρωί για τις υποχρεώσεις της, είτε στη Βουλή είτε στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής, ρωτούσε τον απλό κόσμο ποια είναι τα καθημερινά του προβλήματα.

Φώφη Γεννηματά: «Έφυγε» στην ίδια ηλικία με τους γονείς της

Τα έβαζε στην ατζέντα της και τα προωθούσε, είτε όταν ήταν υπουργός, πριν λίγα χρόνια, είτε τώρα ως επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ώστε να δοθεί λύση.

Παράλληλα, θυμήθηκαν ένα περιστατικό, που δείχνει πόσο κοντά βρισκόταν στον απλό πολίτη. Όπως περιέγραψαν, πριν από λίγα χρόνια χτιζόταν μια πολυκατοικία δίπλα από το σπίτι της στη Βουλή και η ίδια συνήθιζε το πρωί να πηγαίνει καφέδες και σάντουιτς στους εργάτες της οικοδομής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top