Ντόρα Μπακογιάννη: Ξεκινά ανοσοθεραπεία τη Δευτέρα

Ευχές και από τον Πολάκη στη Ντόρα για την υγεία της

H Ντόρα Μπακογιάννη τη Δευτέρα ξεκινά ανοσοθεραπεία και είναι αποφασισμένη να δώσει και να κερδίσει ακόμα μια μάχη μετά τη διάγνωση με πολλαπλό μυέλωμα, που είναι μια μορφή  καρκίνου.   

Ντόρα Μπακογιάννη: H άγνωστη ιστορία με τον Άγγελο που τη φώναζε «γιαγιά»

Μάλιστα η live χθεσινή της εμφάνιση είχε και ένα απρόοπτο, με την «εισβολή» του σκύλου της ενώ μιλούσε.  «Συγγνώμη ο σκύλος έχει αποφασίσει και μπαίνει και βγαίνει οπότε θέλει» σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ.  

Δίχως να χάνει λεπτό το χιούμορ της, με δύναμη ψυχής, αποφασισμένη, συνειδητοποιημένη και γενάτη ευγνωμοσύνη για το κύμα συμπαράστασης, η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκινά τις ανοσοθεραπείες την ερχόμενη Δευτέρα. Ξεκαθαρίζει  ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της, παράλληλα με την θεραπεία της. 

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία «κρατά» τη νόσο σε ύφεση 

Τα ευρήματα μιας  αιματολογικής εξέτασης, μετά από επέμβαση που έκανε στο γόνατο, οδήγησαν σε περαιτέρω εξετάσεις και στη διάγνωση  με πολλαπλό μυέλωμα.  

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπακογιάννη για τη μητέρα του: Η αγάπη σώζει

«Είναι ένα νόσημα που πριν από 20 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο στη διαχείριση του σήμερα έχουμε πάρα πολλά όπλα που έχουμε και πάρα πολλά φάρμακα και τείνει πλέον να είναι ένα χρόνιο νόσημα» δηλώνει στο Star o  Ηλίας Πεςάχ, Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας.     

500 άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται στη χώρα μας, με πολλαπλό μυέλωμα. Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Γάκης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 10 χρόνια παλεύει και νικά τη νόσο. Στέλνει το δικό του μήνυμα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τους άλλους ασθενείς που πάσχουν από τον συγκεκριμένο τύπου καρκίνου: «Θα πρέπει να μιλάνε με τους δικούς τους ανθρώπους. Το πρόβλημα δεν λύνεται αν το κρατήσεις μέσα σου και να έχουν εμπιστοσύνη πάντα στους γιατρούς». 

 
Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη 

 

Ακόμη και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το «αψύ» του ύφος και ευχήθηκε ολόθερμα στη Ντόρα Μπακογιάννη να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της, λόγω της μορφής καρκίνου (πολλαπλό μυέλωμα ), με την οποία διαγνώστηκε.      

Με πολλαπλό μυέλωμα πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Το μήνυμα στην Μπακογιάννη

«Ντόρα Μπακογιάννη σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Παρά τις τεράστιες πολιτικές διαφορές και κόντρες μας, στέκομαι δίπλα σου σε αυτή την περιπέτεια και ως Γιατρος και ως συντοπίτης!» έγραψε στο facebook ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων Τσίπρα, ο οποίος εκλέγεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τη βουλευτή της ΝΔ.

 

 Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο καρκίνος δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»

Το κύμα συμπαράστασης και ευχών συνεχίζεται και από άλλους πολιτικούς αντιπάλους, όπως φυσικά και από κομματικούς φίλους.   

«Τις ειλικρινείς μου ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Ντόρα Μπακογιάνη» ευχήθηκε μέσω twitter o βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.  

 
Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Ντόρα Μπακογιάννη     

«Τις πιο θερμές ευχές στη Ντόρα Μπακογιάννη για γρήγορη ανάρρωση. Να βγει νικήτρια και δυνατή από την περιπέτεια της υγείας της» ευχήθηκε στη Ντόρα Μπακογιάννη και το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Η ομιλία της κυρίας Μπακογιάννη στο συνέδριο του Economist η οποία ήταν  προγραμματισμένη για σήμερα αναβλήθηκε λόγω των φυσικοθεραπειών που κάνει στο πόδι της. Ωστόσο μεθαύριο Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Προέδρων Κοινοβουλίων των κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top