Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο καρκίνος δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»

«Δεν το βάζω κάτω, θα δώσω τη μάχη» είπε για το πολλαπλό μυέλωμα     

Τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη συγκλονίζουν στη  διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές. Είναι η πρώτη φορά που η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά δημοσίως για την μάχη που δίνει με το «θηρίο» του καρκίνου. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο

«Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν. Έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, η οποία πρόσθεσε:  

 «Δε θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή».

Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο

Νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινώσει μέσω facebook ότι διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα. Οι γιατροί, ευτυχώς, εντόπισαν το πρόβλημα σε πολύ αρχικό στάδιο. 

 

Το «ευχαριστώ» της γενναίας Ντόρας Μπακογιάννη, για τη μάχη με τον καρκίνο  

Ακολούθησε κύμα συμπαράστασης στα social media. Η ίδια, πριν από λίγο, ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν.. Άνοιξε την καρδιά της στους συναδέλφους της Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Δημήτρη Καιρίδη και Ευριπίδη Στυλιανίδη. Μαζί, ως βουλευτές που μετέχουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είχαν προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για το αποτέλεσμα των Γερμανικών Εκλογών. 

«Ένα δημόσιο πρόσωπο έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσοι περνούν το ίδιο πρόβλημα ότι δεν είναι μόνοι τους» τόνισε! 

Κύμα συμπαράστασης μετά την ανακοίνωση ότι «παλεύει» με τον καρκίνο

«Να ευχηθώ στη Ντόρα να είναι όντως η τελευταία ατυχία» διαμήνυσε από το ίδιο πάνελ ο συνάδελφος βουλευτής της κυρίας Μπακογιάννη, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, με την πρώην Υπουργό να τον ευχαριστεί.         

«Να σου ευχηθώ κι εγώ τα καλύτερα όπως και όλος ο ελληνικός λαός» ευχήθηκε από τον πλευρά του ο Δημήτρης Καιρίδης, ενώ  ο έτερος βουλευτής της ΝΔ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, είπε: «Πρέπει να εκφράσω τον θαυμασμό μου στη γενναιότητα της Ντόρας».  

Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Ντόρα Μπακογιάννη   

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν με δηλώσεις τους και αναρτήσεις τους ο πρωθυπουργός και αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο γιος της και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, όπως και αρκετοί άλλοι.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top