Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο

Ευχές για την υγεία της από όλο τον πολιτικό κόσμο

Απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη για την υγεία της (18/10/21)

Σε έναν από τους αιματολογικούς ελέγχους που κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τακτά χρονικά διαστήματα, για την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής πορείας της, μετά την επέμβαση στο γόνατο, εντοπίστηκε ότι η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, που είναι μία μορφή καρκίνου.    

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο

Το πολλαπλό μυέλωμα εντοπίστηκε πάντως σε αρχικό στάδιο, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ θεράπων ιατρός είναι ο Καθηγητής Αιματολογίας - Ογκολογίας και πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θανάσης Δημόπουλος.

Την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας της έκανε η ίδια η κυρία Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στα social media. 

 

Τι είναι το πολλαπλό μυέλωμα από το οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη  

Κύμα συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου στη Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη δημόσια παραδοχή της ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα. 

Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που επικοινώνησε με τη βουλευτή της ΝΔ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο

Με ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε γνωστό πως επικοινώνησε μαζί της και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του. Μάλιστα, δήλωσε βέβαιος ότι η βουλευτής της ΝΔ θα ξεπεράσει την ασθένεια. 

«Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του στο twitter.

Όμως και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην κ. Μπακογιάννη που δημοσιοποίησε σήμερα το πρόβλημα υγείας της και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, ανέφερε επίσης πως επικοινώνησε μαζί της. «Έχει υψηλό ηθικό. Επικοινώνησα μαζί της και είναι καλά. Θα δώσει τη μάχη και είμαι σίγουρη ότι θα την κερδίσει» υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top