Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση για τα 40 χρόνια από την 1η νίκη του ΠΑΣΟΚ 

«Σήμερα, η ανάγκη για μια νέα Αλλαγή επανέρχεται» 

Φώφη Γεννηματά με φωτογραφία Ανδρέα Παπανδρέου

Στην «ανάγκη για μια νέα Αλλαγή» αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της για τα 40 χρόνια από την πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ, με αρχηγό τον ιδρυτή του  Ανδρέα Παπανδρέου

Γεννηματά: Συνεχίζεται η νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό

Η κυρία Γεννηματά αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της: 

 

Τα 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ γιόρτασε το ΚΙΝΑΛ
               

«Σαν σήμερα ο ελληνικός λαός σφράγισε το Συμβόλαιο με την Αλλαγή και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία, ήταν το σύνθημα της εποχής. Σύνθημα που μέσα του σπαρταρούσε το αίτημα για δημοκρατία, κοινωνική απελευθέρωση, δικαιοσύνη, ισότητα, εθνική περηφάνια. 

Στο άκουσμα της μεγάλης νίκης, χιλιάδες ανθρώπων ξεχυθήκαμε στους δρόμους. Οι μνήμες μου είναι νωπές, να κατεβαίνουμε κατά χιλιάδες την Πανεπιστημίου. Ένα ορμητικό ποτάμι νέων με τις σημαίες ψηλά, με τη μέθη της νίκης και τα όνειρά μας για μια Ελλάδα που θα αγκαλιάζει όσους για δεκαετίες ήταν στο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο. Με τον ήλιο να φωτίζει κάθε απόκληρο, κάθε μη προνομιούχο, αποκλεισμένο, καταπιεσμένο.

Ανδρέας Παπανδρέου: Οι άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής

Σαν σήμερα, πριν 40 χρόνια, ο λαός πίστεψε στην Αλλαγή και άλλαξε τη μοίρα του. Η ελπίδα δεν διαψεύστηκε. Το έργο των κυβερνήσεων της Αλλαγής απλώνεται στο σήμερα και μας στήριξε στα δύσκολα. Σήμερα, η ανάγκη για μια νέα Αλλαγή επανέρχεται. Η παράταξη της Αλλαγής είναι εδώ, να πρωταγωνιστήσει ξανά και να δώσει ελπίδα. Με το κεφάλι ψηλά, το βλέμμα στο μέλλον, ενωμένη και δυνατή, όπως αξίζει στην ιστορία της. Για μια μεγάλη Νέα Αλλαγή».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top