Απάτη αποδείχθηκε το φάρμακο που πρότεινε ο Πολάκης στον Γεωργιάδη!  

Όχι μόνο δε βοηθά στη θεραπεία του Covid-19 αλλά είναι και επικίνδυνο  

Απάτη αποδείχθηκε ένα φάρμακο που παρουσιαζόταν ως «θαυματουργό» για τον κορωνοϊό. Οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως η ιβερμεκτίνη όχι μόνο δεν βοηθά στην ίαση, αλλά θεωρείται και επικίνδυνο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Παύλος Πολάκης του είχε προτείνει να το δοκιμάσει, όταν νόσησε. Η δήλωσή του, προκάλεσε «σεισμό» στο twitter. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το ρεπορτάζ του BBC επικαλείται μελέτη ανεξάρτητων επιστημόνων, που αποδομεί το αφήγημα όσων υποστήριζαν ότι το αντιπαρασιτικό φάρμακο ιβερμεκτίνη που δίνεται σε άλογα εξουδετερώνει τον κορωνοϊό. 

Αυτό έμαθε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ήρθαν στο μυαλό του οι... συμβουλές που του έδωσε απλόχερα τον Ιούλιο ο Παύλος Πολάκης. 

Καβγάς Πλεύρη – Πολάκη στη Βουλή για τα μονοκλωνικά αντισώματα 

Μετά απ' αυτήν την ανάρτηση, στο twitter έγινε «party» με χρήστες των social media να γράφουν μεταξύ άλλων: «Να σε ξεκάνει ήθελε», «ιατρικές συμβουλές από τον Παύλο και  μαγειρικές από την Θεανώ πρέπει να απαγορευτούν! Με ένα νόμο!». 

Κόντρα Κικίλια – Πολάκη στη Βουλή για τα φάρμακα του κορωνοϊού

Ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος, Καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΔΠΘ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας δηλώνει στο Star: «H ιβερμεκτίνη όχι μόνο δε βοηθά στην αντιμετώπιση του κορωνοιού και της Covid-19, αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνη να προκαλέσει δηλητηρίαση με εμετούς και αλλά συμπτώματα και δεν πρέπει κανείς να τη χρησιμοποιεί». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top