Παραιτήθηκε Διοικητής νοσοκομείου μετά από εντολή του Θάνου Πλεύρη

Εις βάρος του καταγράφηκαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

To ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη για την παραίτηση του Διοικητή του νοσοκομείου «Γεννηματάς-Άγιος Δημήτριος» μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (8/10/21)

Την παραίτηση του Διοικητή του νοσοκομείου «Γεννηματάς-Άγιος Δημήτριος» ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά τις καταγγελίες από τέσσερις εργαζόμενες. 

Οι εργαζόμενες κατήγγειλαν τον Διοικητή του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης για σεξιστική και λεκτικά προσβλητική συμπεριφορά εναντίον τους. 

Κρήτη: Συνελήφθη γιατρός για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου αγοριού

Η καταγγελία έφτασε χθες, Πέμπτη, στο γραφείο του υπουργού Υγείας, ο οποίος επικοινώνησε με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας και με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου.

Με δεδομένη τη σοβαρότητα των καταγγελιών, αλλά και την εν γένει προβληματική διαχείριση του νοσοκομείου, ο κ. Πλεύρης αποφάσισε να μη διατάξει απλώς ΕΔΕ, αλλά να ζητήσει την παραίτηση του διοικητή, την οποία και έλαβε. 
 

Πέλλα: Μαθήτρια γυμνασίου κατηγορεί τον γυμναστή για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Διοικητής του νοσοκομείου υποστηρίζει ότι μια από τις καταγγελίες έχει γίνει από εργαζόμενη για λόγους αντεκδίκησης. 

ΕΚΠΑ: «Έπρεπε να δει μπούστο για να σε περάσει στο μάθημα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o υπουργός Υγείας μίλησε και με τις τέσσερις εργαζόμενες. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, ενώ τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top