H Λατινοπούλου ξαναχτυπά υπερασπιζόμενη τον Μπογδάνο!

«Πρέπει να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα απέναντι στον κομμουνισμό» 

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Τη συμπαράστασή της στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος διαγράφηκε από τη ΝΔ ύστερα από τα όσα είπε στη Βουλή, κατά το επεισόδιο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου η  οποία επίσης έχει προκαλέσει θόρυβο στο παρελθόν με δηλώσεις της. 

Μπογδάνος για τη διαγραφή του: Είπα σωστά πράγματα σε λάθος στιγμή 

Η Α. Λατινοπούλου εξέφρασε τη λύπη της για τη διαγραφή Μπογδάνο  αλλά και τη στήριξή της, με ανάρτηση στην οποία αναφέρεται σε «φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στον κομμουνισμό» και στο «ότι μια μέρα πρέπει η αντικομμουνιστική ρητορική να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες».

Λατινοπούλου: Παίρνει θέση στο Twitter για τη «λίστα Μπογδάνου»

Να σημειωθεί ότι η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ είχε υπερασπισθεί ουσιαστικά τον Κ. Μπογδάνο, για το  ζήτημα της δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών, από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή. Αν και παραδέχθηκε τότε ότι η δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών ήταν λάθος, είχε προσθέσει ότι η πλειοψηφία παιδιών μη ελληνικής καταγωγής προμηνύει ένα «μαύρο μέλλον»!  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top