Λατινοπούλου: Παίρνει θέση στο Twitter για τη «λίστα Μπογδάνου»

«Έρχεται μαύρο μέλλον»

Σάλος με το retweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τη λίστα νηπιαγωγείου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέες αντιδράσεις ξεσήκωσε η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από ένα retweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναδημοσίευσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας meaculpa.gr, το οποίο αναφερόταν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, όπου τα ονόματα των ξένων παιδιών ήταν η συντριπτική πλειοψηφία.

Σάλος με Μπογδάνο και τη λίστα με τα παιδιά νηπιαγωγείου

Μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχτηκε το λάθος του. «Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δε μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού», ανέφερε στο Twitter.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε το δικό της σχόλιο, υποστηρίζοντας μεν ότι είναι λάθος η δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών, ωστόσο η πλειοψηφία παιδιών μη ελληνικής καταγωγής προμηνύει ένα «μαύρο μέλλον». 

 Συγκεκριμένα, έγραψε: «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

Η τοποθέτησή της προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για «ρατσιστικό σχόλιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top