Αλλάζει το σύστημα αντιμετώπισης της πανδημίας και ο ρόλος της Επιτροπής  

Συμβουλές από τους επιστήμονες – αποφάσεις από την κυβέρνηση

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή του νέου μοντέλου διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση. Ο Yπουργός Υγείας συναντήθηκε σήμερα με την Επιτροπή των ειδικών και την Τετάρτη 6/10 θα έχουν και νέο ραντεβού, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.   

Πλεύρης για Ζαούτη: Μαζί του είχα περάσει την περιπέτεια της υγείας μου

Εκεί θα οριστικοποιηθεί το νέο σύστημα  που θα εφαρμοστεί. Στη σημερινή συνάντηση επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του Star.

Ο  Θάνος Πλεύρης εξήγησε στους ειδικούς ότι στο εξής θα πρέπει να εφαρμόζεται ένα πιο απλό  σύστημα μέτρων για να μην υπάρχει σύγχυση στους πολίτες.

Ανακοινώνεται νέα επιτροπή λοιμωξιολόγων: Τι αλλάζει

Η Επιτροπή δεν καταργείται και δεν αλλάζει. Θα  έχει όμως συμβουλευτικό ρόλο και θα υποδεικνύει τις βασικές κατευθύνσεις αντιμετώπισης της πανδημίας.

Νέο σύστημα για την πανδημία

Οι αποφάσεις για τα μέτρα που θα ενεργοποιούνται θα λαμβάνονται  σε πολιτικό επίπεδο.

Αυτό είναι το νέο σχέδιο με ελευθερίες παντού για τους εμβολιασμένους

Την Τετάρτη 6/10 ο  Υπουργός Υγείας θα παρουσιάσει στους ειδικούς το καινούργιο σχέδιο που προβλέπει ουσιαστικά έναν οριζόντιο διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων σε όλη την Ελλάδα, με τους εμβολιασμένους να έχουν πλήρεις  ελευθερίες και τους ανεμβολίαστους να εφαρμόζουν τα μέτρα που αντιστοιχούν στα επιδημιολογικά δεδομένα της περιοχής τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top