Ο Μητσοτάκης κράτησε την υπόσχεσή του στην Ντόα από τα Πομακοχώρια

Το σχολείο της απέκτησε νέο προτζέκτορα, υπολογιστή και πίνακα

Πίνακας δημοτικό Πομακοχώρια

Τον περασμένο Μάιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με 17 μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου Πάχνης, στα Πομακοχώρια Ξάνθης.

Ο πρωθυπουργός είχε παρακοουθήσει διαδικτυακά το μάθημα, το οποίο γινόταν ξανά δια ζώσης, ενώ οι μαθητές του είχαν εκφράσει τη χαρά τους για την επιστροφή τους στο σχολικό περιβάλλον.

«Σιγά μη μας ακούει ο Μητσοτάκης» είπαν… και βγήκε ο πρωθυπουργός on air!

Η νεαρή Ντοά, η οποία κατά τη διάρκεια του lockdown είχε στείλει στον πρωθυπουργό βίντεο ζητώντας του να ανοίξει τα σχολεία γιατί της είχαν λείψει οι συμμαθητές και η νηπιαγωγός της, είχε ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην κλείσουν ξανά οι σχολικές μονάδες.

Παράλληλα, είχε πει ότι θα ήθελε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή κι έναν προτζέκτορα με διαδραστικό πίνακα για την τάξη της.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το αίτημά σου θα ικανοποιηθεί αμέσως», της απάντησε ο πρωθυπουργός.
Όπερ και εγένετο!

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φαινόταν πως το αίτημα της μικρής Ντόας είχε ικανοποιηθεί.

«Τον Απρίλιο η Ντόα μου έστειλε ένα βίντεο και μου ζητούσε να ανοίξουμε τα σχολεία. Τον Μάιο έκανα τηλεδιάσκεψη μαζί τους, όταν πλέον τα μαθήματα πραγματοποιούνταν δια ζώσης! Κατά τη διάρκεια της, μου ζήτησε έναν διαδραστικό πίνακα, έναν υπολογιστή και έναν προτζέκτορα για την τάξη της, στα Πομακοχώρια της Ξάνθης. Λίγο πριν ξεκινήσει η χρόνια, με τη βοήθεια του Υπουργείου Παιδείας, τηρήσαμε την υπόσχεσή μας», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top