Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: Νιώθαμε πάντα Έλληνες

Η συγγνώμη και... το babysitting - Έδωσε στην ΠτΔ δώρο φανέλα των Μπακς

Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο συνάντησε ο Γιάννης Αντετούκουνμπο, ο οποίος συνοδευόταν από τη μητέρα του, Βερόνικα, και τον μικρότερο αδερφό του, Άλεξ, που χθες πολιτογραφήθηκαν Έλληνες σε επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά», είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αντεκουνμπο Σακελλαροπούλου

Στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συνάντησε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τη μητέρα του, Βερόνικα, και τον μικρό αδερφό του, Άλεξ / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Το να έχει κανείς τη φωτογραφία σας στο δωμάτιο του, ειδικά τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι βάρος να είστα παράδειγμα για τους άλλους, αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικό και αυτό το κερδίζετε όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Το ήθος που έχετε, είναι κάτι που το παίρνεις και από το σπίτι. Βέβαια, τώρα ζείτε και εργάζεστε στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα έρχεστε όποτε μπορείτε», είπε η κυρία Σακελλαροπούλου, η οποία απευθυνόμενη στη Βερόνικα Αντετοκούνμπο είπε: «Να είστε καλά για όσα έχετε καταφέρει, δικαίως καμαρώνετε για τα παιδιά σας».

Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες στο Μαξίμου μητέρα και αδελφός Γ. Αντετοκούνμπο

«Είμαστε Έλληνες. Πάντα νιώθαμε Έλληνες. Μεγαλώσαμε εδώ, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα. Χθες μπήκε απλά μια σφραγίδα. Πάντα νιώθαμε ότι είμαστε στην πατρίδα μας εδώ», είπε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος ευχαρίστησε την ΠτΔ για την πρόσκληση.

Αντετοκούμπο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δώρο στην κυρία Σακελλαροπούλου μια φανέλα του των Μπακς, στην οποία υπέγραψε ο ίδιος, ο αδερφός του και η μητέρα / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Όπως είπε, ο ίδιος, η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά έρχονται στην Ελλάδα τα καλοκαίρια, αλλά στην Αμερική είναι η δουλειά του.

Ο Γιάννης και ο Αλεξ Αντετοκούνμπο ήταν πολύ ευδιάθετοι και πόζαραν μαζί αρκετές φορές στον φακό.

Μάλιστα, τόσο οι δυο τους, όσο και η μητέρα τους, Βερόνικα, υπέγραψαν σε μια φανέλα των Μπακς με το όνομα του Γιάννη και τη δώρισαν στην κ. Σακελλαροπούλου.

Καθυστέρησε γιατί είχε... babysitting

Κατά την έναρξη της συνάντησης, ο Γιάννης Αντεκούνμπο και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχαν έναν σπαρταριστό διάλογο, με αφορμή τη συγγνώμη του Γιάννη για την καθυστέρηση και την απορία της ΠτΔ εάν έκανε... babysitting!

Αντετοκούνμπο: Συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Σακελλαροπούλου: Τα μωρά;

Αντετοκούνμπο: Είχα προπόνηση στις 8.30, έπρεπε να τους μαζέψω όλους... Είχα και babysitting!

Σακελλαροπούλου: Είναι μια μέρα δύσκολη, έχει και κίνηση με τα κυκλοφοριακά μέτρα για τη Σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών

Δείτε φωτορεπορτάζ από το Προεδρικό Μέγαρο

Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου Αντετοκούνμπο – Σακελλαροπούλου

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top