Σύνοδος Med9: Στην Αθήνα επτά Ευρωπαίοι ηγέτες στις 17 Σεπτεμβρίου

«Κλείδωσε» συνάντηση Μητσοτάκη - Ντράγκι

Παρέλαση Ευρωπαίων ηγετών θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα, με αφορμή την Ευρωμεσογειακή Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει και ραντεβού «κορυφής»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην Αθήνα θα έρθουν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι και ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ.

Μακρόν, Ντράγκι και Σάνσεθ στην Αθήνα στις 17/9

Στο περιθώριο αυτής της διάσκεψης φαίνεται πως «κλειδώνει» κι ένα ραντεβού κορυφής, αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάριο Ντράγκι. 
Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν θα υπάρξει τετ α τετ του Πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο στην Αθήνα. Επικρατέστερο είναι το σενάριο η συνάντησή τους να μετατεθεί για τις 27/9 στο Παρίσι, με αφορμή τα εγκαίνια έκθεσης στο Λούβρο.

Το βλέμμα του Πρωθυπουργού δεν είναι όμως στραμμένο μόνο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Σήμερα είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικούς της δυτικής Αττικής στο Περιστέρι και από το τέλος Σεπτεμβρίου θα πυκνώσουν οι περιοδείες του. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top