Νέες δικλείδες ασφάλειας για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού 

Μόνο με πιστοποιητικό νόσησης του Δημοσίου η διακοπή αναστολής

Νέες δικλείδες ασφάλειας για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού  βάζει η κυβέρνηση σε γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους σε δομές υγείας και φροντίδας. 

«Μαϊμού» πιστοποιητικά: Στο μικροσκόπιο τουλάχιστον 10 εμβολιαστικά κέντρα

Όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι  από τους εργαζόμενους  σε δομές υγείας και μονάδες φροντίδας που έπρεπε υποχρεωτικά να εμβολιαστούν, προκειμένου να  το αποφύγουν και χωρίς να μπουν σε αναστολή εργασίας,  προσκόμισαν «μαϊμού»  πιστοποιητικά νόσησης.

Εμβολιασμοί: Αναζητούν γιατρούς για «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει η ανησυχία ότι κάποιοι ανεμβολίαστοι που έχουν ήδη βγει σε αναστολή  για να την διακόψουν και να επιστρέψουν στην εργασία τους, χωρίς να εμβολιαστούν, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν και αυτοί πλαστά πιστοποιητικά. 

Αντιεμβολιάστρια: «Ψάχνω λαμόγιο γιατρό να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό»

Για τον λόγο αυτό θα ζητηθούν πιστοποιητικά αντισωμάτων που να έχουν εκδοθεί από δημόσιο φορέα από όσους μέχρι σήμερα έχουν προσκομίσει  βεβαιώσεις νόσησης και μετά τα μέσα Ιουλίου που θεσπίστηκε η υποχρεωτικότητα.  Από εδώ και πέρα συνεπώς, όποιος εμπίπτει στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς  και έχει βγει σε αναστολή,  για να επιστρέψει στην δουλειά του θα πρέπει να προσκομίζει πιστοποιητικό νόσησης  από δημόσιο φορέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top