Μητσοτάκης: Τι συζήτησε στο γεύμα με Μακρόν και Harrison Ford

Στο επίκεντρο η προστασία του περιβάλλοντος στη Μεσόγειο      

Δείτε στο video τι μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star για το γεύμα Μακρόν παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μασσαλία    

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron στη Μασσαλία, προς τιμήν των υψηλών συμμετεχόντων στο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Διατήρησης Φύσης - IUCN (International Union for Conservation of Nature) με θέμα «Μεσόγειος, μία υποδειγματική θάλασσα έως το 2030».  Ανάμεσά τους ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιβαλλοντικής οργάνωσης Conservation International, Harrison Ford.

Μητσοτάκης Μακρόν Φορντ ΄

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με Εμανουέλ Μακρόν, Χάρισον Φορντ, Κριστίν Λαγκάρντ κ.ά. στη Μασσαλία    

Γεύμα Μητσοτάκη- Μακρόν στη Μασσαλία

Στο γεύμα, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αφορούν τη βιοποικιλότητα, με έμφαση στα δάση, στις θάλασσες και στους ωκεανούς.

Μακρόν Μητσοτάκης Χάρισον Φορντ

Ο πρωθυπουργός με τον Χάρισον Φορντ στο γεύμα του Γάλλου προέδρου στη Μασσαλία 

Harrison Ford: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας Indiana Jones

Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης  ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Frans Timmermans, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde και η Γενική Διευθύντρια της UNESCO, Audrey Azoulay και  ηγέτες από τις συμμετέχουσες χώρες.

Γεύμα Μακρόν με Μητσοτάκη Χάρισον Φορντ

Γεύμα Μακρόν στη Μασσαλία με Μητσοτάκη, Σ. Μισέλ, Χάρισον Φορντ κ.ά.  
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top