Πλεύρης: Δεν έβρισα τον Αντετοκούνμπο – Κανείς στη θέση μου   

«Μια ολόκληρη μέρα προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»  

Στην προσωπική του περιπέτεια με το πλαστό tweet με απαξιωτικές εκφράσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο,  αναφέρθηκε ο Θανάσης Πλεύρης μιλώντας στη Βουλή.     

Πλεύρης: Το υβριστικό fake tweet για τον Αντετοκούνμπο και η μήνυση

«Επιχειρούν να με συνδέσουν με tweet στο οποίο υποτίθεται ότι καθυβρίζω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δεν τιμά την πολιτική αντιπαράθεση. Μπορεί να έχουμε διαφωνία στον τρόπο κτήσης της ιθαγένειας,  δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε αυτόν που έχει πάρει την ιθαγενεια. Ένας άνθρωπος που πάει στον ελληνικό στρατό και σέβεται την ελληνική σημαία μας κάνει περήφανους και δακρύζουμε και λογαριασμό δε θα δώσουμε. Να μην κατασκευάζετε ψευδή tweet» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος είχε ανακοινώσει χθες ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά ιστοσελίδας που το απέδωσε στον ίδιο.

 

Ο κ. Πλεύρης πρόσθεσε σε πιο προσωπικό τόνο; 

Ανάρτηση κατά του πατέρα του από τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Πλεύρη!

«Κανένας να μη βρεθεί στη θέση μου, μια ολόκληρη μέρα να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας… Κάποιοι το κατασκεύασαν για να με συκοφαντήσουν και να με πλήξουν».   

Σε ανάρτησή του χθες ο κ. Πλεύρης είχε αναφέρει:  «Η έγκληση μου κατά των συντακτών του Fake Tweet που δήθεν έκανα εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι έτοιμη. Όχι μόνο ο «δημιουργός», αλλά και όποιος άλλος συνεχίζει να διακινεί το Fake Tweet θα καταδιωχθεί ποινικά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να λέει «συγνώμη δεν ήξερα»». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top