Πελώνη για ομιλία Τσίπρα στη Βουλή: Νέο παραλήρημα

«Επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από το θέμα της συζήτησης»  

Αριστοτελία Πελώνη

«Νέο παραλήρημα» χαρακτήρισε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την δίωξη του Νίκου Παππά με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για τους χειρισμούς του ως Υπουργού στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών το 2016, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.  

Παραπομπή του Παππά στο ειδικό δικαστήριο προτείνει η προανακριτική

Η κυρία Πελώνη υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποπροσανατολίσει σχετικά με το  θέμα της συζήτησης.  

Aποκάλυψη: Tα sms και τα τιμολόγια Καλογρίτσα στην προανακριτική

Συγκεκριμένα, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος δήλωσε:

Υπόμνημα Παππά: Δε ζήτησα 3 εκατομμύρια ευρώ από τους Χούρι

«Με ένα νέο παραλήρημα επί παντός του επιστητού, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποπροσανατολίσει από το βασικό θέμα της σημερινής συζήτησης στη Βουλή που είναι οι «αρμοί» που προσπάθησε να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να στήσει ένα δικό του καθεστώς. 

Κουνάει το δάχτυλο με περισσό θράσος, αντί να απολογηθεί για τα όσα αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της Προνακριτικής και οδήγησαν στην πρόταση παραπομπής του στενού συνεργάτη και κορυφαίου υπουργού του, κ. Παππά για ένα βαρύτατο αδίκημα για δημόσιο λειτουργό: την παράβαση καθήκοντος. Γι΄αυτήν θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές. 

Αντί λοιπόν να μιλά για ευτελισμό της δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας, ας κοιτάξει στον καθρέφτη του κι ας θυμηθεί τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησής του». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top