Πέτσας: Ανοιχτό ενδεχόμενο για test - Green Pass σε χερσαίες μετακινήσεις

Κάθε μέσο εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να χτίσει το τείχος ανοσίας 

Σε μία προσπάθεια να επιταχύνει τους εμβολιασμούς η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σφίξει κι άλλο τον κλοιό για τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Πτήσεις σε νησιά: Τι αλλάζει για τους επιβάτες από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τα μέτρα που θα ισχύσουν από την Δευτέρα για τις μετακινήσεις προς τη νησιωτική χώρα δηλαδή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή μοριακό ή rapid test να εφαρμοστούν και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι.    

Εμβολιασμένοι - ανεμβολίαστοι: Δύο ταχύτητες για όλες τις δραστηριότητες 

«Δεν αποκλείω τίποτα γιατί ο μήνας Ιούλιος είναι πολύ κρίσιμος, αν θέλει κάποιος να κάνει τις διακοπές του τον Αύγουστο, έχει μέσα στον Ιούλιο κάθε δυνατότητα να κάνει το εμβόλιο και να τελειώνει» δήλωσε συγκεκριμέαν ο κ. Πέτσας. 

Να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο χερσαίων μετακινήσεων με ελέγχους αντίστοιχους με αυτούς στις θαλάσσιες και αεροπορικές μετακινήσεις δεν το είχε αποκλείσει επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τελευταία ενημέρωση, την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, για τον κορωνοϊό.   

Νέα μέτρα από 5/7: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή PCR test στα νησιά  

Οι μεταλλάξεις που αναπτύσσει πάντως ο κορωνοϊός για να επιβιώσει επιβάλλουν σύμφωνα με τους ειδικούς επιπλέον θωράκιση, με τους επιστήμονες να προειδοποιούν ότι πρέπει να χτίσουμε γρηγορότερα το τείχος ανοσίας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top