ΝΔ: Παραλήρημα Τσίπρα – Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα

Σφοδρή επίθεση για όσα είπε στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ  

ΝΔ γραφεία

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη συνεδρίαση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του κόμματός του το  βράδυ της Παρασκευής. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η προγραμματική συνδιάσκεψη πρέπει να είναι μια «νέα αρχή για το κόμμα μας, η απαρχή μιας νέας πορείας προς στο λαό, η απαρχή μιας μάχης με μοναδικό στόχο που σας καλώ να συνομολογήσουμε σήμερα: να νικήσουμε την κυβέρνηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη», «την πιο ακραία αντιλαϊκή και σκληρά συντηρητική κυβερνητική πολιτική», παντού μέσα στην κοινωνία και στην κάλπη των εκλογών, όποτε κι αν αυτές στηθούν και δεν θα αργήσει η ώρα», «για να επιστρέψει η πατρίδα μας στον δρόμο της Δικαιοσύνης». 

Τσίπρας σε Ζάεφ: Έχει σημασία η πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Αν απέδειξε κάτι με το σημερινό παραλήρημά του, επαναλαμβάνοντας όλα τα απίθανα που έχει πει τους τελευταίους μήνες, ο κ. Τσίπρας, είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα», σχολίασε η ΝΔ για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Παρασκευής, στη συνεδρίαση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του κόμματός του. 

«Κεραυνοί» Σαμαρά κατά Τσίπρα μετά την απαλλαγή του Παπασταύρου 

Η ΝΔ αναφέρει ακόμη στην ανακοίνωσή της: «Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα και βλέπει παντού εικόνες καταστροφής, τις οποίες κρύβουν σκοτεινές δυνάμεις από τους πολίτες, οι οποίοι επίσης παραπλανημένοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει. Ο κ.Τσίπρας μάλιστα έφθασε στο σημείο, υπερασπιζόμενος τον κ.Πολάκη να καταγγείλει τη ΝΔ ότι βρίσκεται πίσω από το μπλοκάρισμά του λογαριασμού του στα social media. Προφανώς του διαφεύγει ότι ο τελευταίος λογαριασμός που η ΝΔ θα ήθελε ποτέ να μπλοκαριστεί, είναι αυτός του κ.Πολάκη (για ευνόητους λόγους)».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top