Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εκλογές μόλις τελειώσει η πανδημία

Αιχμές για κυβέρνηση: Κάτι τρέχει με την οικονομία

Δημήτρης Βίτσας

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εκλογές μόλις τελειώσει η πανδημία εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας.

«Δεν το αποκλείω, εν μέσω πανδημίας δεν είναι σωστό να γίνουν. Εγώ πιστεύω ότι θα ζητήσουμε ώστε να αποφανθεί ο λαός» είπε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Βίτσας ισχυρίστηκε ότι κάτι τρέχει με την οικονομία και η κυβέρνηση βιάζεται να ανοίξει τα καταστήματα της εστίασης. 

ΣΥΡΙΖΑ για Freedom Pass: Απόπειρα εξαγοράς με 150 ευρώ από Μητσοτάκη

«Παρακολουθώ τους επιχειρηματίες του κλάδου να λένε ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Σκέφτομαι ότι υπάρχουν οικονομικά δεδομένα που δεν πάνε καλά και η κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι ανοίγοντας όλους τους κλάδους χωρίς να σκέφτεται άλλες επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν», σημείωσε.

Να εμβολιαστούν χωρίς ψευτοδωράκια και μέτρα πανικού οι πολίτες

«Θα έβρισκα λογικό ως κυβέρνηση, πολιτική, Βουλή και κοινωνία να εστιάσουμε όλη μας την προσπάθεια ώστε να εμβολιαστεί μεγάλος μέρος του πληθυσμού, χωρίς ψευτοδωράκια, χωρίς μέτρα που ζαλίζουν, χωρίς μέτρα πανικού, που μας δημιουργούν προβλήματα με άλλες χώρες», υπογράμμισε.

Στο ερώτημα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα διενεργήσει κάποια καμπάνια πειθούς για τους εμβολιασμούς ο κ. Βίτσας είπε «στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας και εμείς ήμασταν καθαροί υπέρ του εμβολιασμού, πιο καθαροί δε γίνεται, είπαμε ότι ο εμβολιασμός είναι το βασικό μας όπλο απέναντι στον ιό. Συγχρόνως όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ εμβολιάζονται και εγώ προσωπικά όσες φορές έχω δημόσιο λόγο καλώ τον κόσμο να εμβολιαστεί».

Έμμεση αποδοκιμασία για Πολάκη 

Ο κ. Βίτσας εμμέσως αποδοκίμασε και τη στάση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

«Μην συζητήσουμε τώρα για τον κ. Πολάκη» είπε ο κ. Βίτσας και στα επίμονα σχετικά ερωτήματα για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε: «Καλέστε εάν θέλετε τον κ. Πολάκη, δεν είναι ωραίο να συζητάω για ένα συνάδελφο για ό,τι καλό ή ατυχές έχει κάνει», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top